REKÇAD, ATRAX’24 Fuarı’nda Yenilikleri ve Bilgi Paylaşımını Sunuyor!

11-13 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 11. Uluslararası ATRAX Fuarı, eğlence ve rekreasyon endüstrisi alanında birçok yenilik ve hizmet alıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Sektörün öncüleri, akademisyenler ve katılımcılar, fuar süresince paneller, seminerler, ürün tanıtımları ve birçok etkinlikle buluşacak.

ATRAX ’24 etkinlik programının bir parçası olarak, 11 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te Rekreasyon Çalışmaları ve Araştırmaları Derneğimiz (REKÇAD) tarafından düzenlenecek olan panel, büyük bir ilgiyle bekleniyor. Prof. Dr. Bülent GÜRBÜZ’ün moderatörlüğünde gerçekleşecek olan panele, sektörün önde gelen isimleri katılacak. Prof. Dr. Metin ARGAN, “Sanal Dünyanın Rekreasyon Yansımaları: Metaverse’te Devrialem” ve Doç. Dr. Funda KOÇAK, “Sürdürülebilir Mutlu Kentlerin İnşasında Rekreasyon ve Aktif Yaşam” konularında değerli bilgilerini ziyaretçilerle paylaşacaklar.

Panele ek olarak, 15.00 – 15.45 saatleri arasında gerçekleşecek olan Üniversitelerarası Mutlu Şehirler Proje Yarışması Kazanan Sunumları, katılımcılara ilham verici bir deneyim sunacak. Yarışmanın kazananlarına ödüllerinin takdim edileceği bu özel etkinliği kaçırmamanızı bekliyoruz.

ATRAX Fuarı ve REKÇAD paneline katılımınızı bekliyor, birlikte keyifli ve bilgi dolu bir etkinlik geçirmeyi umuyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız!

Scroll to Top